Hur fan tänker de?

Jag vill minnas att för ett år sedan när jag satt och sökte på biljetter från arvika till luleå så kostade det inte mer än ca 385 kr att åka dit om man bokade ett par månader i förväg. Nu idag när jag började leta insåg jag ganska snabbt att så var inte fallet längre:( Nu kostar biljetterna 710 kr minst och då får man sitta i 19 timmar:S Ska jag aldrig få komma hem när jag börjar plugga och vem har tagit alla de billiga biljetterna? Lr har sj tänkt om och säger att har man bosatt sig så höggt upp ska man fan stanna där. Nånting inom mig dog när jag tänkte att man kanske inte kan åka hem för att man har inte råd att betala 1000 kr enkel resa. Men så finns det ju vissa ljuspunkter. tex att det går flyg från luleå till arlanda för strax över 300 kr:D och så kan man väll hitta ett billigt tåg där ifrån:D och det går ju mycket fortare:D

Tänkte åka ner till pepp och hälsa på nu i helgen och då kostar det ju 700 kr bara för att komma ner till båstad på fredag.
Fick höra av mamma att sj har bytt system så nu ska man sitta och vänta på sista minuten om man ska ha en billig biljett. Tyckte de gamla var bättre då kunde det ju verkligen löna sig att planera en resa nån månad i förväg.

Träning!

Ja nu har träningen verkligen kommit igång. Körde orientering i tisdags och det gick ganska bra. Elin var så duktig svårt att hinna med. Igår va det dags för intervaller igen. Har vart lite dåligt med det nu under vintern. Men nu ska vi börja igen varje onsdag. Den som är sugen på att springa lite kan väll hänga med. Man behöver inte alls vara snabb och vältränad. Vi kommer givetvis anpassa allt så det finns olika svårighetsgrader.

Idag funderar jag på att gå och simma och sedan åka ut och åka inlines ikväll:D nån som ska med?

Sedan får vi hoppas att vi kommer igång med långpass lr att jag börjar tävla i orientering på helgerna nu framöver. Ska även försöka komma igång och börja gå på gym och simma minst 2 ggr i veckan. Samma sak med att cykla. Så är det nu någon som är sugen på att hänga med på något av alla de sporter jag ska försöka träna. Så är det bara att säga till. Vet att det finns fler här i Arvika som har som mål att göra alla klassiker:D


Ny smakupplevelse!

Dagen började hos Elin imorse. och strax innan 8 när hon skulle till jobbet fick jag lov att cykla in till stan. Men men det var ju jag själv som hade valt att ta cykeln ut dit. Jag kom fram till att det är lite kallt att vara ute och cykla så tidigt om man inte har riktiga vantar. frös bara om händerna, fingertopparna för att vara exakt eftersom jag hade cykelhandskar. Men jag överlevde den bitande kylan i händerna och kom hem. Där satt mamma och hade spenderat morgonen med att göra en lista på lite saker som hon vill att jag ska fixa här hemma(brukar bli så). Följde iaf med henne ut till ottebol och hämtade vår kärra så jag kunde börja gräva lite. Så nu ska jag spendera morgondagen med att gräva och lägga en grusgång. Vilket inte borde vara nått problem.

Eftermiddagen spenderades ute i skogen där jag orienterade med Elin. Tror jag ska köra själv på tisdagsorienteringen nästa gång. Det gick ganska bra.

Nu på kvällen vart jag sugen på pasta, gick upp i köket och hittade faktiskt lite pasta men bestämde mig snart att det inte var nån ide eftersom vi inte hade nått att blanda pastan med. så jag tog och grävde lite i frysen och hittade en massa kyckling burgare och lite pommes. Så det fick det bli.
Satte mig och vilade lite tills jag insåg att jag skulle ner och handla och att klockan var tio i nio. Så jag rusade ner till konsum och handlade lite till frukost och passade på att köpa lite efterrätt.

Ben and jerry´s wich:D mmmmm säger jag bara. Det var som om du blandat en brownie med en coocki. och lagt vaniljglass med krossad chokladglass innuti:D Den blir det nog flera gånger men det är synd att den kostar 25 kr:S

  

Mat och 300 kr:)

Ja det är vad man får när man byter vinterdäck åt mormor och morfar:D Vilket jag tycker är ett bra pris:D Så jag fick köttfärs paj och kaffe och kaka efter:) alltid lika gott där.
Igår grillade vi kyckling och det blev riktigt gott:) Gjorde min vanliga marinad med olja, sweet chilisås, peppar och salt. Till det åt vi ungsstekta rotfrukter. Synd att jag inte tog några bilder men men så är det ibland.

Har vart lite dåligt med träning denna veckan har vart upptagen med att lägga klinker i källaren på kvällarna och jobba hemma på dagarna. Men det ska bli ändring på det. Vill nån ut och springa, gå, cykla, simma, åka skidor. säg till det mesta går att göra om man bara har viljan. Tror jag kommer spendera en del tid i skid tunneln och ute på rullskidor nu till sommarn för att förbereda mig för vasaloppet. Eller varför inte förja med mig ut och åka inlines nån kväll:)

under denna bilden stod det lämna inte dina inlines hemma ut och rör på dig:D

Tavlan!

Ja nu är den äntligen klar:D tavlan jag lämnade in i förra veckan är färdig och även anna och fia fick sina tavlor som jag köpte i thailand. Den vart jättefin och nu efter en närmare granskning och lite forskning av elin så har vi kommit fram till att det är en man bakom slöjan. Nån typ av beduinfolk där männen har slöja troligen för att de rider i öknen. Men den är riktigt fin iaf och kommer jag dit nån mer gång så ska det bli flera tavlor:D lr så är det bara att maila han och be att få dem skickade hit:D Även mina inlines hjul kom igår:D så nu kan jag ut och åka:D yay:D och de låter perfekt med nytvättade kullager och nya fina hjul:D


Känner mig lätt!

Vilken kväll det var igår och hela gänget var med och ägde lilla de första timmarna. Sedan kom jag fram till att det var allderles för mycket folk för att överhuvudtaget röra sig någonstans på tiki. Men jag hade grymt kul. Bästa var ju nästan förfesten där vi inte hade nån ny musik i vardagsrummet så vi satt och lyssnade på gamla skivor och så kom ju môra per på och vilken stämning. Tack för igår alla ni finaste av vänner:)

Har vart ute och sprungit en del på sistone och jag börjar känna mig lätt:D måste vara våren som är påväg vilket gör att du snart kan springa i inget förutom shorts och skor:D Men nu får träningen dra igång på riktigt. Ska börja cyckla till elin och till ottebol så ofta jag kan och fortsätta springa simma. Sedan hoppas jag ju på att jag ska kunna börja åka rullskidor och inlines snart:D


Cykeln som jag hoppas nått år ska ta mig igenom vätternrundan

händelsepromenad på bergsklätt!

Igår va jag och peter på hans intiativ ute och vandrade i skogen. Vi valde iaf det lite enklare alternativet och åkte till bergsklätt. Länge sedan vi va där och som bilderna visar så vet man aldrig va som händer när man släpper ut oss själva i skogen. Men vi hade iaf riktigt kul så titta och njut av bilderna.  


            
              
               


Gårdagen!

Igår va en välgit konstig dag. Vaknade tidigt hos Elin även fast jag gick och la mig ganska sent så var jag pigg. Så vi gick upp och gjorde frukost med plättar och fil och mackor och te. Kanske för att fira att det var helg. Sedan så tog och och åkte hem eftersom mamma och pappa skulle ha bilen. Jag tog tag i lite saker som skulle göras här hemma.

Men efter ett antal avbrott med några avsnitt av 2½ men så tog jag mig i kragen och gick ut och sprang. Jag tog det de flesta orienterare känner till som måndagsrundan och till en början kände jag mig väldigt pigg. Men några stegringslopp senare märkte jag att kroppen började streta mer imot än med mig. Men jag slutförde iaf hela loppet efter ett litet stopp hos mormog och morfar på stand.

När jag kom hem började jag tänka på mat så jag gick ner och beställde en pizza eftersom jag tänkte att nått ska jag väll ha i magen innan jag går ut. Efter pizza och 2½ men började jag gör mig iordning för att gå ut och precis när jag var färdigt och tänkte lägga mig framför tvn en stund så började ögonlocken dra ihop sig och jag kände att huvudet började värka. Har ingen aning om va det va men efter en halvtimme framför tvn va jag dödstrött och hade tiktigt ont i huvudet så då bestämde jag mig för att skita i att gå ut. Strax efter  7 skickade jag  ut ett par sms och talade om att jag inte mådde nå bra så somnade jag som en sten och vaknade nu i morse fruktansvärt utvilad.

Så på ett par sett va kanske det bra att somna. Men det va ju riktigt synd att jag inte fick träffa er det hade jag ju sett fram emot i en månade sedan du sa att du skulle nog komma hit i början av april. Får hoppas att det dyker upp fler tillfällen nu snart.


Solen!

              
              
         

mat!

              
              
              
              
En bild säger mer än tusen ord men skulle ni vilja veta vad vi ätit så fråga;P

RSS 2.0