Nu har det lagt sig!

Vilken skön helg jag hade. Var i stockholm och shoppade med Elin. Men det var inte bara shoppingen som drog mig till huvudstaden utan det var att jag skulle göra tester för specialofficer. Testerna gick bra förutom intervjun tyckte jag. Officeren jag hade där var inte lika lättflörtad som psykologen. Men jag fick nog in en del av hans svåra frågor.

Ta denna som exempel: "Säg något du inte vill att jag ska fråga dig?" efter lång betänketid "kom igen alla har vi svagheter?"

Det måste vara bland det svåraste som finns. Att kartlägga sina egna svagheter... Särskilt om du är som jag som är nöjd med livet som det är och nästan bara flyter fram och nöjer mig med allt jag gör..

Vart helt tom i huvudet efter den intervjun..

Nu är jag hemma och har jobbat en hel vecka snart och nu har nog allt om den dagen sjunkit in och skulle jag inte bli en av de 81 som tas ut så är det bara att testa igen nästa år om jag känner för det.

nu ska jag iaf sätta mig i bastun med en öl:D behövs nog efter dagens intervaller...



Träning!

Idag är tredje gången jag tränar denna veckan.. Börjar kännas i benen eftersom jag bara kör kondition.
Idag har jag iaf varit och simmat. 2000 meter kör jag per gång och det blir ungifär 1-2 ggr per vecka.
Igår var jag ute och sprang med min älskling sådär lagom fort och mycket. Det var det jag orkade med efter måndagens intervaller.

Just det kanske ska lägga in ett par ord om mârten.. Hade iaf jättekul och det var riktig roligt att träffa alla kompisar som har flyttat iväg...  Det blev en del öl vilket jag inte ångrar höll mig på en bra nivå och varför ska man ångra sättet man lever sitt liv på.. Det känns iaf som om det inte har påverkat min träning och det är ju skönt... Snart är det tester för specialofficer ska bli så kul att höra va de har att säga:D

kram på er alla

Kanske är dags!

Ja det kanske är dags att skriva nått nu... har så mycket att säga men ändå så svårt att sätta mig och skriva ner det..

Nu har jag bara jobb kvar i en månad till. De ska varsla 300 fastanställda på volvo och jag är inte ens med i dem... Utan jag är en utav de som är inhyrda lr visstidsanställda... Så vi är ca 400 som får gå.

Vad jag ska göra efter det återstår att se men ska nog ringa massa samtal nu de närmaste veckorna och se om jag kan hitta nått bra jobb. Skulle vara kul att börja jobba i norge och tjäna lite pengar innan man måste iväg och plugga.

Sedan har jag ju en chans i livet nu att få en bra teknisk utbildning gratis och garanterat jobb...  Ska på tester för försvarets nya asspirantutbildning den 17 oktober och jag hoppas att jag klarar det:D skulle vara så roligt att lära sig att flyga helikopter och få ledarutbildning mm..

RSS 2.0