Mysisbyxor på krogen!

Ja det är sant det finns första gången för allt. Igår hade jag faktiskt mysisbyxor på krogen. Här på luleå univercitet har vi en riktigt fin krog/nattclub där det bara är studenter som jobbar. Där är allt billigt fika och mat på dagen och öl på kvällen. För de som jobbar där jobbar inte för nån hög lön utan i stort sett bara på driksen.

Nu speciellt under nollep har de lite olika teman som alla klär ut sig till och igår va ett riktigt bra tema. Det var pyjamasparty/schlager. Varför blanda dessa 2 vet jag inte men det var riktigt kul och de flesta valde pyjamas. Jag som inte haft pyjamas sen jag var riktigt liten tänkte som de flesta och tog mina bästa mysis byxor och det var riktigt gött till skillnad från tajta jeans.

 

Kanske dags att uppdatera!

Ja nu får jag väll skärpa mig det har hänt så mycket i mitt liv och jag har inte tiden att sätta mig några få minuter och skriva ner det. Så nu tar jag mig i kragen och ska ta lite nya tag i detta.

Jag har just flyttat till Luleå med min Elin. Vi trivs jätte bra och har haft 2 riktigt roliga dagar i skolan. Imöra börjar det på riktigt för mig då ska jag börja med introduktionsmatte. Jag trivs väldigt bra i klassen även om man inte känner så många så pratar alla friskt med varandra och vi har kul ihop.

Igår va vi ute och det var riktigt roligt vi började med förfest i klassen med massa lekar var av många namnlekar vilket inte är det lättaste med 30 helt nya ansikten framför en. Efter några öl kände vi för att dra till STUK vilket är utestället på campus och eftersom våra phösare(ledare) sagt att taknisk design ska vara mest hörljudda på utekvällar så va det väll ingen skräll att många av oss vaknade utan röst imorse.

Vår egen TD sång sjöng vi många gånger under kvällen och en annan favorit är ju:

Maskinare, Maskinare säg finns det något finare?
Ja finns det något finare så är det 2 maskinare.
Maskinare, Maskinare säg finns det något finare?
Ja finns det något finare så är det 3 maskinare.
osv osv

De sa att det finns ett rekord på den låten och det är 450 typ. Kan säga att det är ett ganska oslagbart rekord vi kom upp i 35 maskinare igår och då va vi så trötta på låten och hesa i halsen att det knappt gick att fortsätta. Men vi har iaf riktgit roligt:D

Ha det så bra alla mina läsare och hoppas vi ses nån gång här uppe i Luleå:D

RSS 2.0