Mitt eget lilla pyssel!

Som ni säket alla kan förstå är det svårt att gå från att ha jobbat nästan 9 timmar om dagen till att inte göra nått. Det blir en del sega dagar när man nästan inte gör nått och så blir det en del dagar där man gör underverk. Men sedan finns de de dagar då man faktiskt ängnar lite tid åt det man själv vill göra.

Jag har lite sådana saker som jag skulle vilja göra lite hobbys kan man säga. Jag är till exempel ganska bra på att rita bilar. Något jag började öva på efter att ha gått Design sista terminen på gymnasiet(ni får se resultat på det senare nån gång). För er som inte viste det så viker jag även origami. Vilket är en japansk papperskonst. Det här är det senaste jag har knåpat ihop och tro mig det krävs en del tålamod för att göra detta.


Nu är jag uppe i 5 blommor:D men det gröna pappret börjar ta slut får nog åka till göteborg och köpa nytt:P

När kommer alla hem?

Efter glöggfesten igår började jag tänka det var ett par år sedan vi hade en sån fest. Då va det för att vi hade flyttat in här och ville visa vårt hus. Det kom massa folk och alla verkade trivas. Jag kommer ihåg att ni två var här och vi drack en massa glögg och spelade ett gammalt dataspel kvällen ut. Tänk va länge sedan det var vi satt och spelade CyberDogs.. Det var tider det...
 

Jag saknar verkligen alla er vänner och hoppas att ni kommer hem snart till jul. Längtar även till att skapa nya minnen med er över jul och nyår och resan som jag hoppas blir av i juni:D

Så när kommer alla hem?

 

Mammas Julmarknad!

Nu har vi just haft glöggkalas här:) Mamma ville ha det och visa upp lite vad hon har haft med sig på sina julmarknader mm i år. så hon klädde in hela uterummet med fina prydnader, mattor, kuddar, plädar och massa fina tallrikar och glas.

           
  
Det har kommit ganska många gäster och alla har handlat nått. Så det har gått riktigt bra för mamma.
Som ni ser blir det ganska mysigt i huset och det känns verkligen som om det börjar närma sig Jul.
Men det hade kunnat varit fler här idag. Men vi hade tänkt göra detta till en tradition så nästa år hoppas vi att flera dyker upp:D

Skidpremiär!

Idag var det skidpremiär på snö för iår:D Men det vart inte utomhus som man kan tro nu när snön har kommit utan jag fick lov att skjusa pappa till torsby idag och då passade jag på att ta en fribilljet och åka till tunnerln.
Det var faktiskt mitt premiär åk där med det ligger ju faktiskt ganska så långt bort och jag har aldrigt hunnit med att åka dit.

Vädret i tunneln var kallt och ganska så torr luft men det gick riktigt bra att åka där och det känndes inte det minsta enformigt. Idag han jag bara ca en och en halv mil men jag ska försöka hinna dit lite mera nu främöver. Fast snart kan man ju åka här i arvika med:D I Love Snow! don´t you?



Men men nu ska jag iväg och träna intervaller med orienterarna:D

Ha det så bra

Fritidsforskare!

Ja då var man fritidsforskare då lr mellan jobb som man med kan säga.. va på arbetsförmedlingen igår och de sa inte så mycket bara att jag skulle försöka att söka lite jobb själv.

idag har jag faktiskt skickat in min CV till ett par företag så jag är ganska nöjd med min andra dag som arbetslös.

Nu ska jag börja forka lite mer i min fritid och då börjar jag med träningen.. Därför så blir det att gå och simma nu och sedan styrka med dennis på atleten lite senare i eftermiddag..


RSS 2.0