Jag har blivit utmanad!

Så här gör man.

1. Länka till den som har utmanat dig - Elin
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv en kommentar i samtliga bloggar så de uppmärksammas på att de blivit utmanade

Tack för utmaningen elin och här är mina sanningar

1. Jag älskar min Elin mer än nått annat
2. Jag tycker det är roligt att gå hemma och fixa saker istället för att ha ett jobb
3. Jag slösar för mycket pengar
4. Jag fastnar lätt för saker jag vill ha tittar på mycket liknande men köper nästan alltid det jag såg först
5. Jag är fruktansvärt dålig på att städa iaf i mitt eget rum
6. Jag samlar på mig en massa skit som jag aldrig kommer använda(det har jag efter pappa)
7. Jag gillar att vika origami och har svårt att sitta still när jag inte har nått att göra

Här är de 7 personerna jag utmanar

Målarglädje!

Igår fick jag lust att ta tag i saker och ting och började städa. När klockan så sakta hade börjat röra sig mot kväll hade jag knappt kommit någon stans. Kan bero på att jag är lite sjuk just nu och häldre tittar på vänner:P Men jag bestämde mig för att göra ett sista städryck innan kvällsmat. Det var när jag just hade tänkt lagt upp "tp" på garderoben (som har vart framme sen spelkvällen vi hade). som jag råkade välta en färgburk  som stod uppe på garderoben. Den ramlade ner i stolen som stod där och istället för att landa i en mjuk hög med kläder så landa den på kanten och locket for upp.


Färgen ran ut och det blev lite panikartat hos familjen Flack. Det var inte nog med att färgen ran ut på golvet det råkade kommma ett par fläckar på stolsdynan och på 3 av mina dyraste klädesplagg. Kläderna klarade sig bra efter avsköljning och tätt och de som hade kommit på spegeldören till garderoben gick också bort. Till och med på stolen och dynan försvan färgen:D Men det vart iaf en liten mörk fläck på golvet. Så nånting lyckades jag ju iaf åstakomma. Men nu har vi lärt oss en läxa. Ha aldrig färgburkar i mublerade rum;)

 

vad gör man på arbetsförmedlingen?

Ja vad gör man när man blir kallad och måste komma dit och när man väl orkar släpa sig upp till halv 9 så är man en sån stor grupp så att ingen vågar säga ett ord.. Det blir en lång tystnad och så är det över på en halvtimme. Idag fick jag reda på att om man är arbetslös i mer än 3 månader börjar jobbgaranti för ungdommar. Då måste man infinna sig på Arbetsförmedligen minst 2 ggr per vecka och de ska hjälpa en med alla ansökningar mm.

Ja det är nog lika jobbigt som det låter.... Jag kan ju säga att jag inte längtar dit iaf.


jahapp då var man sjuk!

Jag kan inte komma på sist jag var sjuk! det var nå otroligt länge sedan men det var säkert bara en tidsfråga nu. eftersom anna har vart sjuk och elin och nu blev mamma det med. Fast jag mår fortfarande bättre än de andra i familjen.. igentligen har jag bara lite ont i halsen och är seg i kroppen. har ingen feber och inte ont i huvudet längre:D

Så nu är det glada tankar som gäller. Det har jag lärt mig på kursen jag går nu;P If metall "med livet som insats" inte så lärorikt kanske men iaf ganska kul:P

NU ska jag iaf tänka mig frisk och kanske njuta av lite serier och pizza medans jag gör det:D

Memories cloud my mind!

Ja idag nu har jag äntligen kommit hem från träningen ätit en bit mat och tagit mig en bastu. När jag kom ur därifrån efter att ha tänkt väldigt mycket gick jag ut och satte mig på bänken på framsidan av vårt hus. Den fina dyra stenbänken som ingen använer som bara ska stå där och se fin ut. När jag hade värmt upp mig igen med en dusch frågade pappa om jag inte skulle komma upp till tvn eftersom det var en film om Lars Winnerbäck på tv. Så nu har jag och pappa suttit länge och tittat på den. Det är ju så fantastiskt hur bra han är Live.. och vilka minnen. Jag har lyssnat riktigt mycket på han och har väll olika minnen och bilder till varje låt.
 

När jag gick ut och satte mig på bänken komme jag och tänka på en bänk som kommer betyda mycket för mig hela mitt liv. Den står så fint långst ut på udden på en ö i en sjö här i värmland. Det är nog inte nått man ser om man aldrig har varit där men det är den perfekta platsen att sitta när man ska se om det kommer någon över sjön. Där har jag varit många gånger i min barndom. Det var ett måste när man besökte den otroligt fina sommar stugan som bara ligger några hundra meter bort. Det är en plats jag alltid kommer att minnas och alltid kommer att komma tillbaka till. Där ligger du nu och vakar över alla som kommer. Där var där de spred askan utav familjens närmsta vän som dog i canser förra våren. Precis där brevid bänken så hon kan vaka över alla. Det var nog hennes absoluta favorit ställe och jag kan i mitt minne se henne stå där och vinka vare gång vi besökte deras sommarstuga.

Nu ska jag krypa ner i sängen och tänkta lite mer.. kanske kan beta av ett vänneravsnitt med. 

  

Långfärdsskridskor!

Jag har hittat en ny vintersport som jag gillar långfärdsskridskor. Det är så fint att vara ute och glida på isen en riktigt solig dag och det har jag vart nu några gånger under lovet. Det går så fort och lätt och man har nästan ingen friktion. Det är riktigt härligt att vara ute och åka..


sen uppdatering!

Oj nu var det allt länge sedan jag skev nått här. Men det har varit riktigt fullt upp nu under jul.

Först kom min kusin Kalle hit under jul och vi hade riktigt kul precis som vi brukar ha. Va och åkte skidor uppe i hovfjället och det var riktigt fint där en härlig soldag och inte alltför kallt. sen så satt vi som bara vi kan och spelade heroes en hel dag.

Dagarna efter jul spenderades mest med Peter då vi annordnade nyårsmiddagen för alla oss grabbar i gänget. En riktigt trevlig middag som bestod av massa god mat och massa minnen från året.

Vi har även plannerat vår resa till Turkiet:D det ska bli så kul att få ut och åka med er grabbar.

Men nu har alla åkt hem och det känns lite tomt här i Arvika igen. Men några är ju kvar iaf:D och så har jag ju Elin:D

RSS 2.0