Kladdkaka!

Just det kom på en till sak. Ni vet när man gör kladdkaka så blir den ofta väldigt smal och tar slut väldigt fort. Men man vill ju ha en tjock kaka som på cafèer. Varför inte dubbla smeten och köra den nästan dubbelt så länge i ugnen. gjorde det igår och den räcker mycket längre och blev sådär riktigt kletig i mitten och nästan knäckaktig i kanten. Sedan är det ju nästan alltid godare med kokos istället för ströbröd:D


Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för världens finaste kommentar! Du är bäst :*

2009-09-29 @ 18:58:58
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Det där med kokos håller jag verkligen med om, men Andreas gillar inte det så jag brukar få göra med ströbröd ändå ;P

2009-09-29 @ 20:11:14
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: angelina

¨Åååååh va gott det ser ut :D !

2009-10-01 @ 20:44:17
URL: http://angelinaronaldo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0